Anmeldelse: Klompelompe


Det her er nok en af de bøger jeg har haft de højeste forventninger til. Der ligger simpelthen så mange billeder på Instagram af de her modeller. Og mine forventninger blev til fulde indfriet. Det er en super lækker bog, som jeg har skrevet på min ønskeliste - lige nu prøver jeg at holde udgifterne nede og bruge de ting jeg har på lageret.

Jeg læste med stor fornøjelse deres indledning - jeg er ikke vildt god til norsk, men jeg klarede det alligevel (GULDSTJERNE TIL MIG). Pigerne bag Klompelompe har en sød historie bag sig, som jeg syntes du skal læse, når du låne bogen på biblioteket eller køber den...

Opskrifterne er super fine med mange smukke detaljer og i lækre, afdæmpede farver, som skaber et univers der minder om barndom ture i skoven og eventyr. Skal man kun købe en strikkebog, så er denne her et godt valg for den øvede strikker.
Og så vil jeg rose damerne for at bruge mange forskellige garner og kvaliteter.

Som indskudt bemærkning, så vil jeg da lige minde om, at damerne har deres 4. bog på vej, så der er jo masser af ting man kan kaste sig over.

 Her på efterårets første dag, vil jeg ønske dig god fornøjelse ved pindene - Jeg ønsker mig et lunt efterår, så jeg kan nyde min skønne haves garderobeskifte uden at fryse fingrene af

 - Mette Marie

Kommentarer

Populære indlæg