Om mig

Kokholmsk er et udtryk for det "sprog" jeg taler - nemlig det at gå fra idé til produkt. Min tilgang til det kreative, som er bloggens hovedindhold, er at det skal kunne bruges til noget. Jeg kan godt følge de børn og unge, som i skolen har fået et projekt ned over hovedet, som ikke havde nogen nytteværdi og derfor ikke blev værdsat, og dermed ikke forstod "Jamen, hvad skal vi bruge det til"

Når det er sagt, så kan jeg ikke garantere, at min blog ikke vil have enkelt ting, som ikke er brugs- eller beklædningsgenstands, men det vil være fåtallet. Jeg betragter mig selv som håndværker først, underviser bagefter og kunstner til sidst...

Jeg har været kreativ hele mit liv og har eksperimenteret med mange forskellige kreative genre. Jeg startede der, hvor alle starter - med farvekridt og papir. Senere begyndte jeg at male - en hobby jeg desværre dyrker alt for lidt.
Efterhånden som jeg blev ældre kom først Fimo og smykker ind på mit pigeværelse (sammen med maleriet, silhuetter i pap, håndsyet Barbietøj og foldede æsker). Jeg gætter på, at min mormor lærte mig at strikke da jeg var ca. 10 år gammel og min mormors søster lærte mig at brodere da jeg var ca. 12 år. Symaskinen stiftede jeg bekendtskab med i folkeskolen. Jeg hadede det. Jeg var jo så meget bedre til at sy i hånden. Men øvelse gør mester og på ungdomsskolen fik jeg virkelig blod på tanden takket være en ældre underviser, som gik under navnet Skødt.
Jeg lærte først at hækle i 2003 - længe før det blev moderne, sådan har det altid været med mig.
Lige i øjeblikket er jeg ved at lære mig selv at tegne (igen) og jeg har flere evighedsprojekter i gang - udover alle mine strikke-, hækle- og syprojekter - bl.a. et kæmpe stringart projekt

Når tiden ikke længere er sådan en mangelvare i mit liv, har jeg en drøm om at lære at dreje i ler, restaurere møbler og arbejde i træ - det er sådan et smukt og fascinerende materiale.

Sådan helt faktuelt, så er jeg en kvinde årgang 1981. Jeg er udannet modelsyer og lærer.
Jeg er gift (for 2. gang) og har 3 piger fra 2003, 2006 og 2015. Jeg er oprindeligt fra Holstebro, men flyttede i 2013 på landet. Det er en beslutning, som jeg endnu ikke har fortrudt, selvom jeg til tider savner bylivet og dets muligheder.

Opskrifterne og tingene der kommer her på bloggen er lavet til mig, min familie, venner og hverdagen.
Jeg forsøger at skrive, så det er til at forstå, hvad der sker i opskrifterne, men hvis det er helt sort, så skriv til mig...

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du skrive til mig på: kokholmsk@gmail.com 

3 kommentarer

Populære indlæg