Moster Vinnis Panna Cotta
Det er bare så nemt at lave denne dessert, at det er...
Jeg lavede den til min tøse-julefrokost i weekenden og den blev godkendt, men desværre havde vi allerede fået alt for meget at spise, så den druknede lidt...
Til 4 portioner skal du bruge:
5 dl. fløde
50 g. sukker
1 vaniljestang
3 blade husblas
Skrab kornene ud af vaniljestangen og kom korn og stang i en gryde sammen med fløde og sukker. Kog op og stil til side.
Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min og vrid vandet ud af dem. Put husblassen i gryden under omrøring og rør grundigt.
Fordel massen i 4 skåle/glas/forme (man kan købe sådan nogen aluforme på størrelse med en muffin og komme massen deri. Den kan så "rykkes" i stykker når de er stive, så man får sådan en lille top)
Panna Cottaen stilles i køleskabet. Den er klar til servering efter 3-4 timer...
Den kan serveres som den er, med en frugt/bærsuppe eller med coulis. Den gør sig rigtig god på en dessert anretning med et stykke brownie el.lign. og noget frugt...
Jeg lavede den til min tøse-julefrokost i weekenden og den blev godkendt, men desværre havde vi allerede fået alt for meget at spise, så den druknede lidt...
Til 4 portioner skal du bruge:
5 dl. fløde
50 g. sukker
1 vaniljestang
3 blade husblas
Skrab kornene ud af vaniljestangen og kom korn og stang i en gryde sammen med fløde og sukker. Kog op og stil til side.
Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min og vrid vandet ud af dem. Put husblassen i gryden under omrøring og rør grundigt.
Fordel massen i 4 skåle/glas/forme (man kan købe sådan nogen aluforme på størrelse med en muffin og komme massen deri. Den kan så "rykkes" i stykker når de er stive, så man får sådan en lille top)
Panna Cottaen stilles i køleskabet. Den er klar til servering efter 3-4 timer...
Den kan serveres som den er, med en frugt/bærsuppe eller med coulis. Den gør sig rigtig god på en dessert anretning med et stykke brownie el.lign. og noget frugt...
Kommentarer