Kylling i karry m. spinat...

Det her er måske ikke verdens mest appetitlige billede, men det smagte faktisk rigtig godt...

Du skal bruge til 4 personer

3 kyllingefilleter
2 løg
3-4 fed hvidløg
7 portionskugler frossen spinat
1 ds kokosmælk
2 tsk garam masala
2 tsk tandoori masala
2 tsk karry
salt
3 tsk. maizena 
1 dl. mælk eller vand
fedtstof til stegning

Løgene hakkes groft, hvidløg pilles og kyllingefilleterne skæres i mindre stykker.
Kom fedtstoffet i en gryde og smelt det, pres hvidløgene i først og tilsæt så løgene, som svitses klare. Brun kyllingestykkerne og tilsæt alle krydderier. Hæld kokosmælken i og bring den i kog, skru ned til medium varme og tilsæt spinaten. Når al spinaten er tøet op og varmet igennem, jævnes retten med maizena rørt ud i mælk eller vand.

Serveres med ris

Husk at smage til... ha specielt fokus på salt, for spinat kræver som regel lidt ekstra salt.
Send en kommentar

Populære indlæg