Grove Drop Scones

Ja, så blev det weekend og jeg fik chancen for at eksperimentere med en grov udgave af de lækre drop scones.
De kan varmt anbefales og gik rent ind hos både ungerne og manden... De mætter rigtig godt, så denne portion var nok til at mætte os alle fire.

Du skal bruge:

125 g. hvedemel
125 g. groft rugmel (andre grove meltyper kan sikkert også bruges)
4 tsk. sukker
2 tsk. bagepulver
2 æg
2 spsk. smeltet smør eller flydende margarine
3 dl mælk

Mel, sukker og bagepulver blandes i en skål. Lav en fordybning i midten og slå æggene ud der i. Pisk æggene uden at blande for meget af melet i. Tilsæt margarine og pisk det ud i æggene. Tilsæt mælken (og melet) i lidt af gangen, så dejen hele tiden er uden klumper. Dejen skal være meget tyk...

Lad dejen hvile natten over i køleskabet

Smelt lidt smør/margarine på en stor pande og lav med en spiseske fire små "pandekager". Bag dem ved medium-lav varme, pas på de skal ikke have ret længe.

Kan holdes varme i ovnen ved 100 grader.

Serveres med sukker / sirup / marmelade / nutella / honning / bær vendt i honning eller frisk frugt...
Send en kommentar

Populære indlæg